O nama

O nama

Advokatska kancelarija Peulić je multidisciplinarna advokatska kancelarija koja u svom radu koristi sveobuhvatno znanje o pravosuđu, upravi, poslovnom i industrijskom sektoru. U saradnji je sa većim brojem savjetnika i stručnjaka iz različitih oblasti, te je u mogućnosti da svojim klijentima pruži izvrsnost usluga i inovativna pravna rješenja.

Advokatska kancelarija Peulić pruža širok spektar pravnih usluga domaćim i stranim privrednim društvima, organizacijama i fizičkim licima. Težimo da svaki naš rezultat bude bolji od prethodnog.

Naš osnovni cilj je kvalitetno i efikasno pružanje pravnih usluga u skladu sa potrebama i interesima klijenata. Posjedujemo bogato iskustvo u zastupanju i savjetovanju međunarodnih i domaćih klijenata pri rješavanju svakodnevnih pravnih pitanja, zastupanju pred sudovima, raznim upravnim organima i pružanju pravne podrške na strateškim projektima.   

Advokatska kancelarija Peulić izgrađena je na temeljnom skupu vrijednosti koje uključuju praktičnost, preduzetništvo, uzajamno poštovanje i posvećenost klijentu.

Poštovanje je temelj naših čvrstih odnosa sa klijentima. Uporni smo u zastupanju i odbrani interesa i ugleda naših klijenata, a istovremeno smo i pristupačni, otvoreni i fleksibilni. Cijenimo doprinos svakog pojedinca i podržavamo nove ideje i različite perspektive. Duboko vjerujemo da je naša snaga naša sposobnost da usvojimo novu vrstu razmišljanja i da su inovativne ideje ključ uspjeha. Turbulenta vremena posebno zahtjevaju nove pristupe, kako bi pomogli klijentima da prevaziđu izazove sa kojima se suočavaju.